collage_object

Hud -från 1/2-2018 till 1/2-2019 är bokning för dessa behandlingar stängd pga mammaledighet.

Ansiktsbehandling Mini 40 min 450 kr
För dig vill ha en lättare ansiktehandling. I behandlingen ingår: Rengöring, hudanalys, massage,ansiktsmask och avslutande produkt.

Ansiktsbehandling Classic 70 min 670 kr
Klassisk ansiktsbehandling där din huds behov styr behandlingen. I behandlingen ingår: Rengöring, hudanalys, peeling, ånga, portömning, brynplock, massage, anpassad ansiktsmask och avslutande produkt.

Ansiktsbehandling Special 55 min 620 kr
En djuprengörande behandling för dig med mycket orenheter. I behandlingen ingår: Djuprengöring, hudanalys, peeling, ånga, extra portömning, djuprengörande mask och avslutande produkt.Huden blir mjuk och hårfri i ca 4-6 veckor. För bästa resultat torrborsta gärna huden några dagar innan och försök undvik att smörja in huden samma dag. Håret bör vara utväxt ordentligt så att vaxet fastnar och lämnar en hårfri hud.

 

Kropp

Massage 25/50 min 300/500 kr
En klassisk avslappnande massage

Indian Head Massage 35 min 395 kr
En indisk avstressande massage av axlar och skalp som ger en positiv inverkan på spänningshuvudvärk. tinitus och mental trötthet.

Aromamassage 50 min 600 kr
En underbar, avslappnande helkroppsbehandlin för både kropp och själ med oljor utvalda speciellt för dig. God effekt mot  stressrelaterade problem, men kan även vara till god hjälp vid t.ex. muskelvärk, muskelspänningar, huvudvärk, magproblem, utmärkt vid utbrändhet och utmattningsdepression.

Hot Stone Massage 50 min 600 kr
Avslappnande topp till tå behandling med varma lava-stenar som ger Inre harmoni vital styrka och energi, vilket återspeglas i hud och utstrålning

Mother to be 90 min 995 kr
Behandlingen för dig som är gravid (3-9 månader) Behandllingen inleds med en lättare ryggmassage som efterföljs av en ansiktbehandling bas. Magen får en mjukgörande inpackning,händerna masseras och fötterna peelas,, masseras och får en mjukgörande inpackning. Färsk frukt och juice finns tillgängligt under hela behandlingen.

 

Hårborttagning

Hela ben inkl bikini 620 kr
Hela ben 520 kr
Halva ben  320 kr
Halva ben inkl bikini  420 kr
Bikini/Armhåla 220 kr
Hela/Halva armar  320/220 kr
Överläpp/Haka 170 kr
Rygg/Bröst  375 Kr


Diatermi

Få bort missprydande hårväxt på ett effektivt sätt. En permanent hårborttagning som definitivt avlägsnar generande hårväxt. En isolerad tunn engångsnål förs ner i hårkanalen och ström släpps på och en förbränning av hårlöken sker varvid hårstrået lossnar. För att hårstrået ska upphöra helt krävs det upprepade behandlingar. Stråna blir tunnare och finare för varje behandling för att till sist upphöra helt. Hur många gånger man behöver upprepa en diatermi behandling, beror helt och hållet på hur kraftiga hårstråna är.   
Startavgift 5 min 200 kr
Följande 5 min 60 kr  
Paketpris 30 min: 400 kr